«Попри війну «Євразія» розвивається та розширюється – ми годуємо, піклуємося, допомагаємо, наближаємо перемогу» – компанія «Євразія»

Поділитися:

Компанія «Євразія» не зважаючи на військовий стан продовжує працювати і відкриває нові заклади – про це розповіла Оксана Тихоненко, керуюча партнерка мережі ресторанів «Євразія».

1 листопада у столичному ТРЦ «Республіка» гостинно відчинив свої двері ще один ресторан «Євразія». Тож ми вирішили поспілкуватися про те, чим дивуватиме своїх гостей цей заклад.

Чому вирішили відкрити новий заклад харчування саме у ТРЦ «Республіка»?

Це рішення було прийняте ще 10 років тому на етапі закладення фундаменту в цьому ТРЦ. Але , якщо пам’ятаєте в ТЦ мінялися власники і це затягнулося на роки. Ми не залишали цю ідею і впевнено йшли до здійснення. ТРЦ «Республіка» дуже сучасний і відвідуваний комплекс, тому «Євразія» має тут бути!

Ваші заклади традиційно пропонують відвідувачам японську, європейську кухню та українську кухню – чи продовжуватиметься ця традиція у ТРЦ «Республіка»?

Так, меню скрізь однакове, але є і виключення, як от на Нивках – мангал меню. Ми там побудували справжній гриль-мангал і тепер ви можете спробувати страви з мангалу. Українське меню ввели нещодавно, чим дуже задоволені і ми і наші шановні гості.

Чим дивуватимете публіку?

В перші дні відкриття ми пригощали всіх гостей шампанським , давали в подарунок роли та влаштували розіграш подарунків. А так будемо дивувати смаком, якістю та гостинністю.

Що стане «родзинкою» закладу?

Родзинка закладу – інтер’єр. Він легкий, сучасний і дуже зелений. В цьому закладі хочеться відпочити після шопінгу або після кіно чи атракціонів. А наші співробітники все зроблять, щоб кожен відчув себе важливим та ВІП-персоною.

Хто допомагав у відкритті нового ресторану?

Це все наша команда. Безпосередньо у відкритті приймає участь директор нового ресторану , шеф, лінійний персонал. Є прекрасна команда дизайнера, з якою ми почали співпрацювати не так давно. Вони погодились відновлювати заклад в ТРЦ «Ретровілль» і зробили це на відмінно і тепер ми плануємо розвиток разом з ними.

Як щодо дітей – що передбачено для найменших відвідувачів?

Для діток в нас є невелика сучасна ігрова дитяча,  не дивлячись, що заклад має обмежену площу, але дуже затишний.  Також це різноманітне і «правильне» дитяче меню.

Чи передбачені знижки або дисконти на честь відкриття нового закладу?

Так, все було в перші дні відкриття. Але ж в нас є постійно діючі знижки на все меню в День народження, на доставку і на послугу «Заберу сам».

Українці готуються до можливих блекаутів узимку – чи підготувалась до форс-мажорів «Євразія»?

Звісно! Ми зробимо все, щоб наші гості в цей час почували себе безпечно, комфортно, захищено. Єдине звісно ж буде скорочене меню, але кожен зможе посмакувати своїми улюбленими стравами в «Євразії» та побути в теплі і добрі.

Відвідувачам цікаво, що планує «Євразія» на зимові свята?

Це спеціальне меню до вашого святкового столу. Також ми завжди пригощаємо шампанським напередодні свят кожного.

Наскільки вигідно відкривати новий ресторан у військовий час?

Це дуже важке та складне питання, бо сам процес дуже дорого. А сама велика проблема в тому, що на ринку немає всього того, що потрібно для будівництва і відкриття. Але ми справляємось і сподіваємось, що ці вкладені кошти всі повернуться.

Як змінився типовий клієнт «Євразії» за останні півтора року?В нас зараз багато гостей, які раніше відвідували лише дорогі заклади , нарешті вони прийшли до нас і оцінили. Чимало зірок відвідують наші заклади, відомі люди. Багато захисників і захисниць – нам це дуже приємно. Для них в нас спеціальні умови і багато вдячності . Багато матусь з дітками, бо в кожному нашому закладі є чим зайнятися діткам.

На якому зараз етапі благодійні проекти «Євразії»?

В нас вже є ГО БФ «Євразія» і ми активно допомагаємо військовим і відбудовуємо постраждалі регіони. Це сьогодні наше життя і ми маємо або бути на фронті, або підтримувати активно наших. Іншого не має бути, якщо йдемо до перемоги.

Які подальші плани у «Євразії»?

На зиму активних планів немає, головне пережити цей період, підтримувати захисників , працювати на відновлення країни та підтримку економіки. А весною вже розкажемо куди йдемо далі. Слава Україні!

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності