Останні новини:

У Міноборони прокоментували обмін полонених «азовців»

Поділитися:

У Міноборони України вважають, що кремль оголошенням мобілізації намагався перебити тему обміну полоненими. Утім, домігся зовсім іншого – інформаційний ефект від повернення українців з російського полону лише подвоївся.

Таку інформацію оприлюднила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Інформаційно кремль намагався мобілізацією перебити тему обміну. Така традиційна нехитра тактика», – заявила заступниця міністра оборони.

За її словами, путін планував оголосити мобілізацію 20 вересня, але усвідомив, що «технологічно доцільніше» про це повідомляти в день обміну.

«Утім, спрацювало це навпаки – подвоївся інформаційний ефект. Ніякого поглинання чи переривання теми не вийшло», – підсумувала Маляр.

Прихильники російської «спецоперації», які підтримують розв’язану росією війну в Україні, у соцмережах прокоментували звільнення українських полонених у негативному ключі.

Загалом звільнено 215 українців, із них 108 – азовці. Також було звільнено лідерів «Азову». Утім, як повідомив президент Зеленський, вони разом з іншими командирами захисників Маріуполя залишаться в Туреччині до кінця війни.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...