Навіть питання про психічний стан Байдена не можуть похитнути його вплив на демократів – Вloomberg

Поділитися:

Через тиждень після того, як закипіли запитання про вік Джо Байдена, майже повне володіння президентом владними важелями в Демократичній партії ніколи не було більш очевидним.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бівзнесовий“,

Під час інтерв’ю з стратегами та законодавцями виявилося, що лише деякі з них були здивовані звітом спеціального прокурора, в якому Байден був названий «літньою людиною з поганою пам’яттю», і його наступною прес-конференцією, на якій він переплутав лідерів Мексики та Єгипту. Один демократ, який побажав залишитися анонімним, щоб говорити відверто, порівняв це з уповільненою аварією поїзда.

Але демократи кажуть, що залишаються відданими кандидатурі Байдена, незважаючи на хвилювання останніх семи днів.

Їхню рішучість лише підкріпив Дональд Трамп, який витіснив проблеми президента з перших шпальт ще однією гучною суперечкою. Заява республіканського фаворита про те, що він заохочуватиме Росію «робити все, що їм заманеться» з союзниками по НАТО, які не витрачають достатньо на свої війська, викликало обурення у світових лідерів.

Цей епізод негайно підтвердив аргумент демократів щодо другого терміну Байдена: президент може бути старим і іноді забудькуватим, але його ймовірний опонент є хаотичною фігурою, яка загрожує американській демократії та світовому порядку.

Нагадаємо, за останні два роки колишній президент США Дональд Трамп постійно обіцяє протягом 24 годин після свого повернення у Білий дім покінчити з війною в Україні. Цей “мирний план” полягає у тому, щоб шантажувати як Києв, так і Москву, змушуючи їх до переговорів.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності