Останні новини:

Окупанти обстріляли житлові масиви Херсона, є травмовані: ситуація в Україні 04 серпня

Поділитися:

Протягом останнього тижня Херсон зазнає надзвичайно підступних обстрілів ворога, які націлені на руйнування цивільної інфраструктури та вбивство мирних мешканців.

Про це розповів депутат Херсонської обласної ради та військовослужбовець ЗСУ Сергій Хлань. Немає сумнівів, що загарбники свідомо вчиняють свої злочини.

Ситуація в Херсоні

Останніми днями кількість артилерійських ударів по обласному центру суттєво збільшилась. Фактично, вони не припиняються ні на годину.

“Найбільше страждає мікрорайон Острів, який розташований на узбережжі Дніпра. Раніше там жило близько 30 тисяч людей та розташовувалось чимало промислових об’єктів. Окупанти дотягуються до Острова навіть із мінометів”, – пояснив Хлань.\

Крім того, росіяни вже 3 доби поспіль завдають по Херсону ранкових ударів.

“Сьогодні під обстріл потрапив Свято-Катеринський собор, зачепивши при цьому тролейбус, який проїжджав повз нього. Внаслідок цього три людини зазнало поранень, одна з яких перебуває в лікарні у вкрай важкому стані. Після того окупанти вдалися до підлої тактики й, дочекавшись приїзду ДСНС-ників, завдали повторного удару, поранивши 4 рятувальників”, – розповів депутат.

Як бачимо, окупанти не дають навіть змоги допомагати людям долати наслідки своїх же обстрілів.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні заявив, що наразі на фронті йдуть важкі бої.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи