Фінансові чиновники США прямують до Китаю після зустрічі лідерів, – Bloomberg

Поділитися:

Високопоставлені економічні чиновники США та Китаю зустрінуться для обговорень у Шанхаї цього тижня. Це буде перша зустріч після того, як лідери Китаю виклали свої довгострокові економічні пріоритети на конференції, яка проводиться двічі на десятиліття.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

За словами представника Мінфіну, переговори так званої Фінансової робочої групи, які мають відбутися 15-16 серпня, будуть зосереджені на таких темах, як макроекономічна та фінансова стабільність, управління Міжнародним валютним фондом і питання ринків капіталу. До складу делегації США увійдуть офіційні особи Міністерства фінансів, Федеральної резервної системи та Комісії з цінних паперів і бірж. Серед присутніх буде Неллі Лян, один із заступників міністра фінансів і експерт з фінансової стабільності під час своєї попередньої кар’єри в ФРС.

Серед тем цього тижня є й угоди про обмін за участю Народного банку Китаю. Центральний банк Китаю з часом уклав низку угод з іншими країнами, що розвиваються, і розвиненими ринками, що є частиною ширшої ініціативи сприяти міжнародній ролі юаня.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що у майбутньому президенти мали право голосу щодо процентних ставок.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...