Телемедицина від “Аптеки 9-1-1”: Інновації та доступність для здоров’я українців

Поділитися:

У сучасному світі технології стрімко змінюють різні сфери нашого життя, і в медицині – в тому числі. Сьогодні вільний доступ до якісної медичної допомоги набуває першочергового значення для українців. Можливість отримати консультацію лікаря з будь-якої точки країни або світу наразі стала дуже актуальною. “Аптека 9-1-1” пропонує інноваційні телемедичні послуги, які роблять охорону здоров’я доступнішою для кожного. Цим самим компанія відповідає викликам часу та надає підтримку кожному українцю.

Ставши першою у впровадженні Телемедицини серед фармритейлерів України ще у 2019 році, “Аптека 9-1-1” продовжує розвивати цей напрямок. За п’ять років роботи сервісом скористалися понад 100 000 пацієнтів, що яскраво демонструє його попит та ефективність. Команда з 10 фахівців від ТОВ «Український центр телемедицини» надають професійну медичну допомогу, враховуючи потреби та особливості звернень. Консультації наразі надаються безкоштовно, а звернутися до спеціалістів можна необмежену кількість разів (згідно з Ліцензією МОЗ 31.08.2018 року).

Отримати онлайн-консультацію можна кількома зручними способами:

  • Через сайт https://apteka911.ua/ua/telemedicine – по телефону та в чаті
  • За допомогою чат-бота “Аптека 9-1-1 бот” у Viber або Telegram – можна спілкуватися в чаті, замовити дзвінок або відеодзвінок через сервіс Е-рецепт
  • У приміщеннях аптек у Києві та Борисполі, де діють Медцентри Doctor 9-1-1 з послугою відеоконсультації лікаря

Онлайн-консультації є доречним вибором для первинної медичної допомоги, отримання альтернативної медичної думки, розшифрування результатів аналізів, підбору лікарських засобів, а також для консультацій з питань здоров’я та краси. Ця форма медичної допомоги дозволяє оперативно отримати кваліфіковану пораду протягом 2 годин або у зручний час без необхідності відвідувати медичний заклад.

Завдяки сервісу “Телемедицина” можна отримати електронний рецепт, у разі гострої підозрюваної бактеріальної інфекції, при наявності результатів  або, за необхідністю, досліджень, у разі призначення  лікаря. Е-рецепт можна отримати, в тому числі, за програмою “Доступні ліки”. Надання рецептів відбувається у відповідності галузевим стандартам наступним чином:

  • Пацієнт замовляє консультацію на сайті або через сервіс Е-рецепт в боті “Аптека 9-1-1 бот”.
  • Лікар проводить консультацію та, за необхідності пропонує надати чи зробити додаткові дослідження.
  • Пацієнт отримує повідомлення з кодом підтвердження та номером електронного рецепта на свій мобільний телефон.
  • З цим рецептом пацієнт може придбати ліки в будь-якій аптеці України.

За результатами консультації та після ознайомлення з результатами досліджень лікарі рекомендують препарати вітчизняних та світових виробників.

Водночас якщо пацієнт інформує про симптоми, які потребують огляду або негайної медичної допомоги, сімейні лікарі ТОВ “УЦТ” радять звернутися до сімейного лікаря, педіатра або вузького спеціаліста, викликати швидку допомогу. У деяких випадках конче потрібні додаткові дослідження для призначень, які неможливо провести дистанційно.

Проте для багатьох інших ситуацій сучасні технології пропонують ефективні рішення. Наприклад, у чат-ботах “Аптека 9-1-1 бот” доступний ще один унікальний онлайн-сервіс – Skinive для первинної діагностики шкіри. Користувачі можуть завантажити якісне фото проблемної ділянки шкіри, і сервіс, використовуючи технології штучного інтелекту, проаналізує його на наявність симптомів захворювань, визначить ймовірний тип проблеми та надасть рекомендації щодо необхідності звернення до лікаря.

Поряд з розвитком телемедичних технологій, важливо не забувати про значущість традиційних методів діагностики та лікування. Тому компанія також пропонує відвідати Медичні центри Doctor 9-1-1, які наразі відкриті в приміщеннях 2-х аптек у Києві та Борисполі. Медичні центри працюють за європейськими стандартами. В них можна пройти всі етапи медичного обслуговування, включаючи відеоконсультації лікаря, лабораторні послуги, виписку електронних рецептів та направлення до вузьких спеціалістів.

В умовах сучасних викликів “Аптека 9-1-1” постійно вдосконалює надання як дистанційних, так і очних медичних послуг. Цей комплексний підхід має на меті забезпечити кожному українцю доступ до якісної медичної допомоги, враховуючи індивідуальні потреби та можливості.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...