«Національний кешбек»: аптека 9-1-1 долучилась до державної програми підтримки українців

Поділитися:

В Україні за ініціативи Президента Володимира Зеленського запускається програма підтримки громадян від держави «Національний кешбек». Аптека 9-1-1 не залишилась осторонь та вирішила підтримати своїх покупців у час війни.

Відтепер, купуючи товари українських виробників, зокрема ліки та медичні вироби, покупець отримує 10% їхньої вартості у вигляді безготівкового кешбеку. Ці гроші можна витрати на оплату комуналки, медичних послуг, похід в спортзал, кіно, театр тощо. Або підтримати військових: задонатити на ЗСУ чи придбати військові облігації.

Програма «Національний кешбек» з 2 вересня працюватиме в усіх Аптеках 9-1-1, Аптеках оптових цін, Аптеках Низькі ціни №1.

«Наша місія – працювати для здорової країни. Доєднання до програми «Національний кешбек» для нас є дуже важливим кроком, адже це не лише надає вигоду покупцям, але й сприяє розвитку українських виробників. Це можливість для наших клієнтів отримати додаткову користь від покупок, одночасно підтримуючи вітчизняну економіку. Ми віримо, що разом ми робимо важливий внесок у здоров’я та добробут нашої країни», – коментують в «Аптека 9-1-1».

Щоб скористатись кешбеком, потрібно оформити віртуальну картку в своєму банківському мобільному застосунку чи фізичну – в банку, на яку держава перераховуватиме кошти. А також визначити картку чи картки для розрахунків.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...