Останні новини:

Зеленський представить США план, який змусить Росію припинити війну, – Bloomberg

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський представить Джо Байдену план, як змусити Росію припинити вторгнення в його країну. Це має статися за кілька тижнів до президентських виборів у США. Про таке рішення Зеленського пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

У вівторок Зеленський заявив, що хоче обговорити план із Байденом під час його поїздки на засідання Генасамблеї ООН у Нью-Йорку у вересні. За його словами, він також представить його кандидатам у президенти Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Оголошення зроблено в той момент, коли результати виборів 5 листопада залишаються невизначеними, а два кандидати суттєво розходяться в питанні вирішення конфлікту в Україні, який триває вже другий рік. Зеленський сказав, що план включає «потужний пакет, щоб змусити Росію припинити війну за допомогою дипломатії, економічні кроки та архітектуру місця України в глобальній безпеці», але не надав додаткових деталей.

«Було б справедливо спочатку представити план президенту США, від нього залежить, чи буде план успішним. І ми хочемо реалізувати цей план», — сказав Зеленський під час чотири з чвертю години прес-конференції зі своїм керівництвом у Києві у вівторок.

Нагадаємо, операція України в Курській області Росії є частиною більш широких військових, політичних і дипломатичних зусиль, спрямованих на те, щоб змусити Росію прийняти «справедливий мир».

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...