Як виглядатиме економіка Камали Гарріс, – Bloomberg

Поділитися:

На національному з’їзді Демократичної партії панує позитивний настрій, але як щодо політичних пропозицій? У цьому спеціальному епізоді Voternomics старший виконавчий редактор Bloomberg з економіки Стефані Фландерс поїхала до Чикаго, щоб з’ясувати, як президентство Камали Гарріс змінило б підхід уряду США до економіки — якщо взагалі змінилося б.

Фландерс поспілкувалася з економістом Хізер Буші, членом Ради економічних радників президента Джо Байдена, яка раніше була президентом і виконавчим директором Вашингтонського центру справедливого зростання. «Я бачу, — сказала Буші, виступаючи від себе особисто, — що віце-президент складає порядок денний, щоб переконатися, що уряд працює над формуванням середнього класу, щоб переконатися, що ціни є справедливими, щоб переконатися, що люди мають економічні можливості».

Буші назвала підвищення цін, податки та житло як три сфери, де Гарріс обговорювала свої економічні плани. «Ми бачили проблеми в недостатньому забезпеченні житлом. Ми побачили, що сім’ям це коштує занадто дорого», – сказала Буші, додавши, що Харріс оприлюднив політику, яка передбачає збільшення житлового фонду. Вона також звернула увагу на заяви віце-президента щодо «надійного плану» розширення податкової пільги на дітей.

Але як Гарріс запропонує, щоб Конгрес заплатив за цю політику? «Вона прагне переконатися, що ми виправимо податкову систему в США, щоб вона була більш справедливою, щоб корпорації платили свою справедливу частку», — сказав Баучер.

Нагадаємо, нафта, мідь, соєві боби та кілька інших позицій на ринку монополізували увагу, але з усіх товарів скромний шматок залізної руди найбільше виграв від китайського економічного буму за останні 25 років.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...