Трамп атакує Гарріс та її чоловіка-єврея, – Bloomberg

Поділитися:

Кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп напав на віце-президента Камалу Гарріс та її чоловіка-єврея Дага Емгофа, посилаючись на антисемітську позицію, згідно з якою американські євреї подвійно лояльні до Ізраїлю.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Трамп сказав у вівторок у інтерв’ю радіо WABC у Нью-Йорку, що Гарріс виглядала роздратованою під час зустрічі минулого тижня з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. Ці коментарі були останньою спробою Трампа вбити клин між єврейськими виборцями та демократами через війну Ізраїлю та ХАМАС.

«Ви можете побачити зневагу. По-перше, їй не подобається Ізраїль. По-друге, їй не подобаються євреї. Ви це знаєте, я це знаю, і всі це знають, і ніхто не хоче це говорити”, – сказав Трамп.

Деякі демократи закликали адміністрацію Байдена припинити військову допомогу Ізраїлю через кількість жертв серед цивільного населення в Газі. Харріс заявила, що буде говорити про страждання палестинців, підтримуючи при цьому право Ізраїлю на захист.

Нагадаємо, представники Федеральної резервної системи наближаються до зниження вартості запозичень протягом кількох місяців, про що голова Джером Пауелл може повідомити наступного тижня.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...