Шольц знову закликав путіна вивести війська з України

Поділитися:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц у телефонній розмові з путіним закликав російського диктатора вивести війська з території України.

Деталі розмови оприлюднили на сайті німецького уряду.

За інформацією, під час перемовин Шольц закликав голову кремля вивести російські війська з України. Натомість путін відхилив таку пропозицію і пояснив канцлеру Німеччини Олафу Шольцу, навіщо москва влаштувала терор мирному населенню України.

Про це повідомили російські ЗМІ.

Зокрема, російський диктатор заявив, що окупаційні війська знищують інфраструктуру через нібито атаки Києва, що включають удар по Кримському мосту. За версією кремля, росія «довгий час утримувалася від точкових ракетних ударів по певних цілях на території України», проте пізніше вони «стали вимушеною та неминучою реакцією».

До того ж путін закликав Шольца переглянути підходи Німеччини в контексті українських подій.

Нагадаємо, раніше Берлін визнав Голодомор геноцидом українців, що ламає всі спроби російської пропаганди приховати страшні злочини 1932-1933 років. А Шольц заявляв, що Німеччина має намір продовжувати постачання зенітних установок Gepard в Україну і працює над цим питанням.

Крім того, уряд Німеччини надасть Україні 56 мільйонів євро на ремонт об’єктів енергетичної системи та понад 350 генераторів.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи