Камала Гарріс: Смерть Сінвара дає можливість припинити війну в Газі, – Bloomberg

Поділитися:

Віце-президент США Камала Гарріс заявила, що смерть лідера ХАМАСу Ях’ї Сінвара відкриває можливість для припинення війни в Газі. Вона зазначила, що вбивство Сінвара зробить Ізраїль більш безпечним і створить умови для нового етапу без ХАМАСу при владі.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Ця заява була зроблена після агітаційного заходу зі студентами коледжу в Мілуокі. Гарріс підкреслила, що смерть Сінвара може допомогти розпочати процес припинення вогню, який неодноразово затримувався в останні місяці. Вона також висловила підтримку Ізраїлю, зазначивши, що завжди працюватиме над створенням майбутнього миру, гідності та безпеки для всіх.

Президент Джо Байден також висловив свою підтримку, заявивши, що планує поговорити з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, щоб обговорити шлях повернення заручників додому та припинення війни, яка завдала стільки спустошення невинним людям.

Нагадаємо, кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп захищав свої плани щодо реформування економіки США шляхом різкого підвищення тарифів і більш прямих консультацій із Федеральною резервною системою.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...