Імміграційна політика США розривається між політикою та економікою, – Bloomberg

Поділитися:

Замість того, щоб підвищити ліміт для закордонних працівників, які приїжджають і займаються відкритими робочими місцями в США, політичний клімат рішуче повертається проти мігрантів — на тлі хвилі проблем суспільного непокоєння, починаючи від злочинності та припиняючи відсутність житла.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Більша частина громадського страху з приводу міграції втрачається через те, що США ніколи не покладалися більше на вихідців з інших країн для економічного зростання. 49,5 мільйонів осіб, які проживають в країні — легально чи без документів — становлять 15% населення, що є рекордом за майже два століття тому, виявив аналіз консервативно-аналітичного центру Center for Immigration Studies.

Однак цей контекст не втрачають роботодавці, які відчайдушно хочуть наймати та розширювати.

«Зараз ми маємо цю політичну шизофренію в США», — каже Брайан Турмейл, віце-президент Асоціації генеральних підрядників Америки. «Ми не хочемо, щоб наші діти власноруч працювали на будівництві, але ми також не хочемо, щоб інші люди приїхали в країну, щоб робити це, але ми хочемо будувати багато речей».

Нагадаємо, міністр оборони Сінгапуру Нг Енг Хен заявив, що американські літаки F-35 беруть активну участь у місіях над територією України.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи