Гарріс точно знала, як розкритикувати Трампа під час дебатів, – Bloomberg

Поділитися:

Під час вечірніх дебатів у вівторок у Філадельфії віце-президентці Камалі Гарріс потрібно було зробити дві речі: порушити справу проти свого опонента, колишнього президента Дональда Трампа, і, що більш важливо, обґрунтувати, чому виборці повинні обрати її президентом.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Скажімо так, вона зрозуміла завдання. Протягом 90 хвилюючих хвилин, які перемежовувалися перевіркою фактів модераторами ABC News Лінсі Девіс і Девідом М’юіром, Гарріс вдалося не лише представити виборцям себе, свої цінності та політику, але й змусити Трампа захищатися так, як це не зробив жоден інший опонент. в дебатах.

Розділений екран розповів історію. З одного боку був Трамп, який мружився, сердито дивився і гарчав у своїх реченнях. З іншого боку була Гарріс, яка то посміхалася, то недовірливо ставилася до будь-якої брехні, яку в цей момент висловлював Трамп.
Харріс мала намір залізти під шкіру Трампа, і це спрацювало. Вона розповідала щодо кількості натовпу на мітингах Трампа і наполягала на тому, що світові лідери сказали їй, що він «слабкий» і «ганьбиться».

Коли Трамп похвалився, що війни в Україні ніколи не було б, якби він був на посаді, і заявив, що припинить її, як тільки його оберуть через його стосунки з Володимиром Путіним, Гарріс відповіла, що диктатор «з’їв би вас на обід».

«Ви обожнюєте сильних людей замість того, щоб дбати про демократію», – додала вона.

До кінця дебатів Трамп був зведений до гнівного вкиду теорій змови та безглуздих фраз на різні теми: від абортів до економіки та навіть імміграції.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський тисне на президента Джо Байдена щодо свого прохання зняти обмеження на зброю, яка використовується для більш глибоких ударів по території Росії, під час зустрічі з лідером США цього місяця.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...