Байден наприкінці вересня зустрінеться із Зеленським під час сесії Генасамблеї ООН, – Салліван

Поділитися:

За словами Саллівана, лідери США та України обговорять військову стратегію.

Радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван повідомив, що президент Сполучених штатів Джо Байден зустрінеться із лідером України Володимиром Зеленським під час сесії  Генасамблеї ООН де вони обговорять військову стратегію, передає Хронікерс з посиланням на DW.

“Я вважаю, що нам потрібна комплексна стратегія для досягнення успіху в цій війні, і це те, що, за словами президента Зеленського, він пропонує. Тому ми з нетерпінням чекаємо можливості сісти за стіл переговорів і обговорити це, і президент Байден готовий до цієї розмови”, – сказав він.

Крім того, за словами Саллівана, у США працюють над “суттєвим” новим пакетом військової допомоги для України, який планують підготувати до кінця вересня.

“Байден сповнений рішучості використати ці чотири місяці, щоб поставити Україну в якомога краще становище для перемоги… Президент Зеленський сказав, що в кінцевому підсумку ця війна має закінчитися шляхом переговорів, і нам потрібно, щоб вони були сильними в цих переговорах”, – додав він.

Нагадаємо, США виділили 1,2 мільярди доларів на виробництво 38 ракет AMRAAM.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...