Останні новини:

ЗСУ відбили позиції поблизу Торецька, – ISW

Поділитися:

Російська окупаційна армія продовжує наступати по всій лінії фронту та має незначні успіхи. Ворогу вдалося нещодавно просунутися на північний захід і захід від Авдіївки, на схід від Торецька, а також у напрямку Сіверська.

Ворог залучає до штурмових дій регулярні підрозділи та бойовиків так званих “Л/ДНР”. Про це йдеться у аналітиці Інституту вивчення війни.

Російські війська продовжують наступальні операції у районі Авдіївки. Геолокаційні кадри, опубліковані 19 липня, вказують на те, що окупанти нещодавно просунулися до Прогресу (північний захід від Авдіївки) і захопили все селище. Також загарбники нещодавно просунулися на південний схід від Карлівки.

Крім того, російські воску просунулися на схід від Торецька на тлі наступальних операцій у цьому районі. Геолокаційні кадри, опубліковані 19 липня, вказують на те, що ворог нещодавно просунувся на захід уздовж вулиці Петра Великого у східній частині Дружби (на схід від Торецька). Також окупанти нещодавно просунулися в Північному на схід від Торецька.

На Сіверському напрямку російські окупанти просунулися у напрямку Сіверська, Івано-Даріївки (на південний схід від Сіверска) та Спірного. Війська РФ продовжували наступальні операції на північний схід від Сіверська в районі Білогорівки, на схід від Сіверська в районі Верхнокам’янського, на південний схід від Сіверська в районі Виїмки і на південь від Сіверська в районі Переїзного. Також повідомляється, що українські війська на південь від Сіверська зруйнували міст між Переїзним та Федорівкою, щоб уповільнити просування російських військ.

Нагадаємо, окупаційні війська РФ 19 липня атакували ракетами Миколаїв. Приліт припав по житловому району. Внаслідок ворожого удару є загиблі та постраждалі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...