Останні новини:

Росіяни уночі атакували пять областей

Поділитися:

Російські війська минулої ночі обстріляли населені пункти п’яти областей України: у Херсонській області загинула одна особа, ще одна дістала поранення, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

“Ворог продовжує люто обстрілювати Херсонщину. Цієї ночі одна людина загинула, ще одна – отримала поранення”, – написав Клименко в телеграм-каналі в четвер уранці.

За його даними, на Херсонщині протягом ночі ворог з артилерії обстріляв Молодіжне, Первомайське, Станіслав, Широку Балку та Берислав. “Пошкоджені житлові будинки та автомобілі”. Людина загинула в Станіславі, поранений – у Молодіжному.

У Дніпропетровській області в селі Старі Кодаки внаслідок падіння уламків збитої ракети пошкоджено три приватні будинки та знищено дві господарські споруди. З артилерії росіяни обстріляли населені пункти Криворізького району. “Минулося без жертв”, – зазначив міністр.

У Донецькій області завдано удару по Костянтинівці й Торецьку. Пошкоджено приватні будинки та автомобілі. У Миколаївській області обстріляно Очаків, пошкоджені три будинки. У Сумській області: російські військові з артилерії вдарили по прикордонних населених пунктах – місту Середина-Буда та селу Шалимівка.

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що війна Росії проти України переходить на новий етап.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...