Світ готується до пом’якшення ставки ФРС, – Bloomberg

Поділитися:

Тектонічні плити світової економіки змістяться цього тижня, коли почнеться цикл пом’якшення в США, саме тоді, коли чиновники від Європи до Азії встановлюють політику на тлі крихких ринків.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

36-годинна монетарна гірка почнеться з ймовірного рішення ФРС знизити процентні ставки, а завершиться в п’ятницю результатами першого засідання Банку Японії після того, як ФРС підвищила вартість запозичень і допомогла з глобальним розпродажем.

Попутно до центральних банківських партнерів у Групі 20 і за її межами, які готові скорегувати свої власні політичні важелі, входять Бразилія і Банк Англії. Центральний банк Великобританії стикається з делікатним судженням щодо темпів відновлення свого балансу, і він також може сигналізувати про те, наскільки він готовий до подальшого послаблення.

Очікується, що південноафриканські політики скоротять витрати на запозичення вперше з 2020 року, тоді як колеги в Норвегії та Туреччині можуть залишити їх без змін.

Нагадаємо, за словами двох співробітників правоохоронних органів, агенти секретної служби США відкрили вогонь після того, як побачили людину з вогнепальною зброєю біля гольф-клубу колишнього президента Дональда Трампа у Вест-Палм-Біч, штат Флорида, коли він грав у гольф у неділю.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...