Сільськогосподарські групи США закликають Трюдо втрутитися, щоб запобігти страйку залізничників, – Bloomberg

Поділитися:

Деякі з найбільших сільськогосподарських торговельних груп США закликають прем’єр-міністра Канади втрутитися, щоб запобігти страйку на залізниці в країні, який може порушити потік північноамериканських товарів.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

«Ми просимо вас вжити заходів для забезпечення продовження роботи залізниці до локауту або страйку, щоб запобігти серйозній шкоді економіці Канади та США», — написали 35 галузевих груп США у листі до прем’єр-міністра Джастіна Трюдо.

Дві найбільші канадські залізничні компанії заявили, що припинять роботу в четвер, якщо їм не вдасться досягти угоди з більш ніж 9000 їхніх профспілкових працівників. На дві компанії припадає 80% залізничної мережі Канади.

Така інформація існує відповідно до листа від понеділка, підписаного групами, включаючи Зернову раду США, Американську асоціацію фермерських бюро та Національну асоціацію зерна та кормів.

Нагадаємо, у першій половині року німецькі експортери відправили більше товарів до Польщі, ніж до Китаю, що підкреслює зусилля Німеччини щодо диверсифікації торгівлі з другою за величиною економікою світу та зміцнення відносин ближче до дому, у Європі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...