На Уолл-стріт готуються до змін у Білому домі, – Bloomberg

Поділитися:

Гаряча дискусія у Вашингтоні щодо того, чи відмовиться президент Джо Байден від переобрання, виливається на Уолл-стріт, де трейдери переводять гроші в долар, казначейські облігації та інші активи. На все це вплине повернення Дональда Трампа на посаду президента країни.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Повторне калібрування портфелів розпочалося ще наприкінці минулого тижня. Це сталося після того, як відбулися катастрофічні дебати Байдена з Трампом. Саме вони посилили занепокоєння, що 81-річний демократ занадто старий, щоб піти ще на один президентський термін. Трохи пізніше торгова активність була найбільш гострою на ринку облігацій, де прибутковість еталонних 10-річних казначейських облігацій підскочила на 20 базисних пунктів протягом наступних днів.

Станом на зараз стрімко зростають припущення щодо того, що Байден може сам зійти з передвиборчої дистанції. Зокрема, ставок вважають, що залишилось менше ніж 50% шансів, що він залишиться кандидатом. Натомсіть інвестори поспішно розробляють плани на випадок непередбачених обставин, щоб відреагувати на таке оголошення під час свята 4 липня в четвер і наступних вихідних.

«Ринки вже переоцінили шанси на вибори після дебатів, тому новини за останні 24 години лише долили масла у вогонь», — проукоментував ситуацію Геннадій Голдберг, керівник відділу стратегії ставок США в TD Securities у Нью-Йорку.

Нагадаємо, президент Джо Байден звернувся до багатих донорів у нью-йоркському Хемптонсі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
5 Липня 2024 року - 17:07
Команда українського криптомедіа Incrypted організувала в Києві масштабну конференцію Incrypted...
4 Липня 2024 року - 21:48
У Міністерстві економіки України нагадали алгоритм бронювання від мобілізації для підприємства
4 Липня 2024 року - 18:17
Цьогоріч Скандинавія побила туристичні рекорди через спеку на європейських курортах
3 Липня 2024 року - 21:03
Уряд дозволив міжвідомчій робочій групі, що займається мобілізацією військовозобов’язаних держслужбовців...