Останні новини:

На Близькому Сході деякі американські компанії стримують продажі чіпів ШІ, – Bloomberg

Поділитися:

У США з’явилася неофіційна інформація стосовно стримування продажів чіпів ШІ у країнах Близького Сходу. Зокема, йдеться про таких гігантів, як Nvidia Corp. і Advanced Micro Devices Inc. Також стало відомо й те, офіційні особи проводять перевірку національної безпеки ШІ.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Станом на зараз невідомо, скільки часу йтиме перевірка. Натомість відомо, що офіційні особи особливо зосереджені на великих обсягах продажів, оскільки країни, включаючи Об’єднані Арабські Емірати та Саудівську Аравію, прагнуть імпортувати величезну кількість мікросхем, які використовуються в центрах обробки даних ШІ.

Прискорювачі штучного інтелекту допомагають центрам обробки даних швидко та якісно обробляти потік інформації, необхідної для розробки чат-ботів зі штучним інтелектом та інших інструментів. Вони стали необхідним обладнанням не тільки для бізнесу та різних компаній, але також і для урядів, які прагнуть створити інфраструктуру ШІ. Ця категорія була започаткована компанією Nvidia. Експерти кажуть, що таке сповільнення дасть змогу США розробити нову стратегію продажів чіпів за кордоном.

Нагадаємо, лідер Китаю зробив заяву стосовно співпраці із країнами арабського світу.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...