Останні новини:

Осінь в “Євразії”: що пропонує гостям закладу культовий ресторан

Поділитися:

Якщо запитати у киянина, про його улюблені ресторани, то ви точно почуєте назву – «Євразія». Це українська мережа ресторанів азійської та європейської кухні, яка радо вітає гостей у своїх закладах вже протягом 17 років!

17 ресторанів у Києві щоденно радують жителів столиці приємною атмосферою, чудовим сервісом та смачними стравами. Персонал мережі дбає про якість продукції та комфорт гостей, тому у стінах «Євразії» завжди добре як вдома.

А різноманіття меню та напоїв задовольнять будь-якого гурмана. Однією з фішок цієї мережі є постійне оновлення меню, згідно сучасних кулінарних трендів та побажаннями гостей. І на цей осінній сезон «Євразія» не залишить своїх гостей без новинок.

Керуючий партнер мережі ресторанів «Євразія» Тихоненко Оксана:

«Ресторанний бізнес завжди один із перших відчував на собі всі негаразди, які переживав світ та Україна, а зараз він стикнувся з найважчим викликом в історії незалежної України – повномасштабне вторгнення нашого північного «недосусіда». Але навіть в такі часи ми не можемо зупиняти розвиток, адже в тому числі і на нас лежить тягар економічного відродження нашої країни. Регулярне оновлення меню, це один із важливих ключових показників нашого зростання, а як наслідок – збільшення вкладу в стабільність держави. Тому запрошуємо гостей в наші заклади скуштувати як традиційні, так і «трендові» новинки, які вони зможуть побачити в осінньому оновленні меню ресторанів «Євразія».

Бренд-шеф мережі ресторанів «Євразія» Шаров Валерій:

«Теперішні проблеми в нашій сфері, а саме дефіцит персоналу та нестабільність в наявності всіх продуктів, я сприймаю як виклик, тому з подвійним ентузіазмом розробляв осіннє оновлення меню. Я впевнений, що кожен гість зможе знайти для себе щось нове та цікаве в меню наших ресторанів і кожен його візит буде несхожий на попередні» Отже нижче найцікавіші, на думку нашої редакції, страви в осінньому оновленні меню ресторанів «Євразія» За короткий період суші-бургери стали улюбленцями гостей мережі, тому в вересні їх асортимент розшириться і гості зможуть скуштувати 2 нових смаки: це Суші-бургер з куркою та Суші-бургер з лососем Не залишаться без новинок і любителі італійської кухні – Сир Фета, запечений з томатами під соусом Песто точно стане улюбленою закускою гостей Популярним напрямком в сучасні кухні став так званий “comfort food” – це ті домашні страви, до яких ми звикли, з мінімумом всяких сучасних фішок. В рамках цього тренду «Євразія» презентує: традиційний український Борщ зі свининою, Оселедець зі смаженою картоплею, Куряча печінка фламбе з ніжним картопляним пюре, Крабові котлетки, Картопляні ньокі з лососем або з грибами та соусом Песто. Ну і куди ж без м’яса – ніжне яловиче Філе міньйон з грибним соусом задовольнить навіть найвибагливішого гостя Ну і роли, тут також не без новинок, це буде 3 макі з слабосоленим лососем: в першому з додаванням солодкуватого вугра, манго, хрусткого огірка та крем-сиру, під пікантним соусом Айолі, другий з тигровою креветкою, авокадо, крем-сиром та гоструватим соусом Спайсі, і третій зі свіжим салатом Айсберг, огірком, крем-сиром, соусом Які з ікрою Масаго та вкритий невагомою стружкою тунця. Це та ще більше, ви зможете скуштувати вже в вересні у всіх ресторанах мережі ресторанів «Євразія», а вже в жовтні буде дещо цікаве з зігріваючими напоями.

Ресторани «Євразія» у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/evrasiakyiv

https://www.instagram.com/evrasia.in.ua/

Автор: Оксана Тихоненко, керуючий партнер мережі ресторанів «Євразія»

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...