Криптовалютна картка від Бінансу більше не працює. Які є альтернативи у 2024 році?

Поділитися:

З 20 грудня цього року користувачі біржі Binance більше не можуть випустити віртуальну чи пластикову платіжну картку Binance Card, щоб використовувати її для повсякденних витрат цифровими монетами. Цю новину криптоентузіасти переважно сприйняли скептично чи негативно. Компанія заявила, що кардинальне рішення про скасування Binance Card не вплине на рахунки користувачів. Однак, після напрацювання звички платити криптовалютами за товари й послуги або купити біткоїн онлайн відсутність такої можливості може негативно позначатися на повсякденному житті. Тому варто розглянути альтернативи – інші продукти, які дозволять платити цифровими монетами за товари й послуги в Україні, ЄС та інших країнах світу.

Одним з таких продуктів є криптогаманець Trustee Plus. Він призначений для захищеного зберігання, швидкого обміну та безпечної купівлі цифрових активів. Українське походження дає йому суттєву перевагу у вигляді україномовної служби підтримки, доступності в Україні та можливості міняти цифрові монети на гривню й навпаки. Додаткова можливість цього гаманця полягає у можливості випустити віртуальну криптовалютну платіжну картку безпосередньо в однойменному мобільному додатку.

Функціонал гаманця Trustee Plus

Щоб створити криптогаманець Trustee Plus, потрібно встановити на телефон однойменний мобільний додаток та пройти реєстрацію, вказавши власний номер телефону. Після підтвердження номера телефону необхідна верифікація – перевірка особистих даних. Можете пройти цю процедуру онлайн одним із двох способів: стандартне завантаження сканів документів чи використання даних з «Дії». Таким чином верифікація займає не більш ніж хвилину. Швидкість реєстрації є однією з причин, чому криптогаманець Trustee Plus використовують понад 130 тисяч користувачів.

Всі ваші цифрові активи в одному мобільному додатку

Щоб використовувати поданий криптогаманець, не потрібно купувати окремий пристрій. Просто встановіть мобільний додаток Trustee Plus на смартфон. Процедура створення гаманця Trustee Plus є швидкою й безкоштовною, з нею впорається навіть новачок. Зсередини він нагадує звичайний банківський додаток, але пропонує більше можливостей.

Цей гаманець є кастодіальним, тобто пропонує можливість відновити доступ до вашого рахунку, якщо він був втрачений. Якщо виникнуть питання при використанні додатка, можете зв’язатися зі службою підтримки.

Понад 30 криптовалют в гаманці

Можете купувати й зберігати популярні цифрові активи після вивчення графіку  зміни цін й обсягу торгівлі. Цю інформацію надає гаманець Trustee Plus, щоб ви мали змогу зробити зважене рішення. Також можна налаштувати отримання повідомлень при підвищенні чи зниженні ціни певного цифрового активу.

Зрозумілий інтерфейс

Використовувати Trustee Plus так само легко, як й мобільний додаток вашого банку. Ви можете переказати кошти іншому користувачеві, обміняти одну цифрову монету на іншу чи купити крипту за фіатні гроші.

Додатковий дохід

Участь в реферальній програмі дозволить отримувати 20% від комісії обміну всіх запрошених друзів, й ще 25% – від комісії за обмін користувачів, яких запросили ваші друзі. Це так само зручно, як звичний кешбек.

Оплата товарів й послуг онлайн по всьому світу

Прямо в мобільному додатку криптогаманця можна замовити випуск віртуальної платіжної картки. Вона дозволить використовувати власні кошти для оплати товарів й послуг криптою. Картка доступна в Україні та ЄС, тому ви зможете оплачувати вечерю в ресторані, бажані покупки й інші товари без обмежень. При здійсненні покупки цифрові активи автоматично конвертуються в місцеву валюту. Операція здійснюється з комісією 0,5%. Зручність власної криптокартки вже оцінили понад 20 000 користувачів Trustee Plus.

Зручна криптокартка для ваших оплат

У 2024 році продовжиться технічна підтримка зручної віртуальної криптокартки Trustee Plus. Вона прив’язана до рахунку в ЕТН, ВТС чи USDT. Оберіть актив й використайте його для оплати товару чи послуги. Картка не передбачає комісію за обслуговування чи обмін стейблкоїну.

Випуск криптокартки коштує 10 євро. Замовити цей платіжний інструмент можете безпосередньо в додатку Trustee Plus. Після верифікації й створення картки можете додайте її в Google Гаманець чи Apple Pay для здійснення звичних безконтактних платежів зі смартфона. При наявності банкомата з NFC можете також зняти готівку.

Переваги криптокартки Trustee Plus:

  • жодного пластику в гаманці – криптокартка існує й використовується тільки у вашому смартфоні;
  • нульові комісії за обслуговування й перекази коштів у крипті;
  • є можливість оформити Trustee Plus, якщо тимчасово проживаєте в ЄС – верифікація проходить онлайн, можете використовувати «Дію»;
  • використання тільки власних коштів для розрахунку – ніякого несподіваного кредитного ліміту;
  • працює, як звичайна дебетова платіжна картка, просто пропонує більше можливостей для криптоентузіастів.

Оберіть популярну й безпечну платіжну картку, щоб продовжити оплату товарів й послуг криптовалютами у 2024 році! Зробіть цифрові активи частиною вашого повсякденного життя й використовуйте їх без обмежень в різних країнах.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...