Криптогаманець Trustee Plus: купуємо Litecoin і біткоїн на будь-яку суму в кілька кліків

Поділитися:

Цифрові активи в наш час переживають справжній бум. Такі криптовалюти, як Litecoin, Ethereum і біткоїн, перебувають на історичних піках у плані ціни, що привертає величезний інтерес українців. Тисячі людей прагнуть вкластися в цю сферу швидко і безпечно.

Функція Smart P2P від компанії Trustee Plus змінює правила гри, надаючи кожному можливість придбати криптовалюту. Найцікавіше, що передова послуга дає змогу купити цифрові активи на будь-яку суму, стартуючи з 200 гривень.

«Ми передбачали зростання інтересу до криптовалют і запустили Smart P2P у відповідь на потреби користувачів. Тепер кожен може інвестувати в криптовалюту на суму, що підходить саме йому. У цьому плані ми рекомендуємо клієнтам використовувати стратегію DCA — регулярні невеликі інвестиції. Разом із Trustee Plus такий підхід дасть змогу сформувати фінансовий портфель за мінімальних вкладень» — зазначає CEO Trustee Plus Вадим Груша.

За словами глави компанії, запуск Smart P2P є відповіддю на актуальні потреби клієнтів, що відображають сучасні тенденції. Вони чітко свідчать про важливість інвестування в криптоактиви.

Розробники також підкреслюють, що нова функція забезпечує високу безпеку угод, а Trustee Plus жодним чином не втручається в торгові операції. Основна мета криється в наданні клієнтам зручного і безпечного місця для здійснення угод і взаємодії один з одним.

Примітно, ще до презентації Smart P2P компанія повідомила про виняткові успіхи. Клієнти платформи встановили понад 300 000 криптогаманців, а також отримали більш ніж 50 000 платіжних карт Trustee Plus.

Екосистема проєкту пропонує користувачами великий спектр послуг, включно з купівлею та обміном цифрових активів. Крім цього, вони можуть розраховуватися платіжними криптокартками в сотнях тисяч торгових точок. Для цього клієнтам необхідний тільки лайткоин гаманець і банківський термінал у магазині. Просто та ефективно.

Варто зазначити, оскільки Trustee Plus набув статусу однієї з провідних криптокомпаній України — його діяльність не обійшли стороною аналітики та ЗМІ. Так, представники популярного медіавидання Incrypted вважають Trustee Plus одним із топ-криптогаманців 2024 року.

З огляду на активність платформи можна з упевненістю сказати, що Trustee Plus не збирається зупинятися на досягнутому. У найближчому майбутньому компанія запропонує криптоспільноті ще більше нових функцій і можливостей.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...