Хід короля: Trustee Plus представив розрахунки стабільними монетами USDC у мережі Solana

Поділитися:

Розробники криптогаманця Trustee Plus зміцнили свої позиції лідера українського Web3-сегмента, зробивши важливе оголошення. На знаковій події Solana KUMEKATHON! Meetup — у рамках Ukrainian Blockchain Week, організованої компанією Incrypted — команда заявила про початок розрахунків стейблкоінами USDC у блокчейні Solana. Це стало приводом для гарячих обговорень серед учасників криптоспільноти з огляду на переваги, які дає ця функція.

Головний плюс, який вже можуть відчути на собі всі користувачі Trustee Plus, полягає в тому, що завдяки співпраці з блокчейном Solana, будь-які зовнішні перекази стейблкоіна USDC відбуваються з мінімальною, а головне, прогнозованою комісією. Все, що вам треба – обрати при переказі іншому користувачеві USDC блокчейн Solana.

“Декілька місяців тому ми зробили можливість обмінювати cтейблкоіни в середині Trustee Plus без жодної комісії. Сьогодні до цього додали найбільш вигідний по грошах вивід USDC в блокчейні SOL. Це означає, що будь-яка кількість ваших USDT може бути обміняна на USDC без жодної комісії, а далі переказана на зовнішній гаманець, всього за 1 USDC. Гріх таким не користуватись вже зараз” – Вадим Груша, СЕО Trustee Plus.

На момент написання цієї новини комісія за Gas в мережі ERC-20 складала 6.75 USDC. Це далеко не найвищий показник комісії, який збільшується прямо пропорційно завантаженню блокчейну Ethereum. Залежно від кількості користувачів і об’ємів операцій комісія ERC-20 може сягати 50-80 USDC і вище. Це означає, наприклад, що для переказу 10 USDC вам треба буде витратити від 6 до 80 USDC додаткової комісії.

З блокчейном Solana все набагато простіше і вигідніше. В незалежності від завантаженості і об’ємів операцій вам треба буде заплатити всього 1 USDC комісії за будь-який переказ зовнішньому користувачу.

“Представники різних блокчейнів багато кажуть про необхідність масового прийняття криптовалют. Проте варто пам’ятати, що найкоротший шлях до цього дійсно великою масою користувачів – це їх вигідність, швидкість і надійність. Сьогодні, разом з Trustee Plus, ми робимо ще один крок в напрямку мільярда користувачів криптовалютними активами” – Ден Альберт, CEO Solana Foundation.

Особливо приємно відмітити, що тепер такою можливістю можуть скористатися клієнти найбільш динамічно розвиваючогося криптопроєкту України – криптогаманця Trustee Plus.

“Ми високо цінуємо зусилля команди Trustee, націлені на популяризацію криптовалют саме в Україні. За попередніми підрахунками Kumeka Team – партнера Solana Foundation, на сьогодні в Україні не менше 100 000 користувачів мережі Solana. Сподіваємось, що завдяки співпраці з Trustee Plus ми подвоїмо цю цифру” – Марк Лецюк, співзасновник Kumeka Team, спільноти ентузіастів з розвитку екосистеми Solana в Україні.

Раніше ми повідомляли про створення нових сервісів для криптогаманця Trustee Plus. Поки ці функції перебувають на етапі розробки, клієнтам доступні десятки інших послуг і продуктів. Однією з таких можливостей є підключення Tron wallet до платіжної картки Trustee Plus. Завдяки цьому користувач може оплачувати будь-які товари та послуги через POS-термінал. Крім цього, кожному клієнту доступні послуги з виведення коштів на карту, обміну стейблкоінів, поповнення рахунку без комісії через криптоактиви та багато іншого. Які ще нововведення Trustee Plus представить у майбутньому, ми дізнаємося дуже скоро.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Серпня 2024 року - 20:51
Прем'єр-міністр Великобританії Кір Стармер дав вказівку раді національної безпеки розробити...
19 Серпня 2024 року - 11:42
В першій частини нашої статті ми розказували про Департамент внутрішнього...
19 Серпня 2024 року - 10:59
У Херсонській області запрацював перший у регіоні Мобільний аптечний пункт...
16 Серпня 2024 року - 14:47
Якщо запитати у киянина, про його улюблені ресторани, то ви...