Зеленський закликав прем’єра Індії відмовитися від нейтралітету та підтримати Україну

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський звернувся до прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді із закликом переглянути нейтральну позицію Індії у війні між Україною та Росією. Зеленський наголосив на важливості підтримки України у цей критичний час, коли країна бореться за свою незалежність та територіальну цілісність.

Зеленський підкреслив, що Україна потребує міжнародної підтримки для завершення конфлікту та відновлення миру. Він зазначив, що Індія, як одна з найбільших демократичних держав світу, може відіграти значну роль у цьому процесі.

Президент України також висловив надію на те, що Індія приєднається до міжнародної коаліції проти російської агресії та підтримуватиме Україну політично та економічно.

Цей заклик був зроблений на тлі активізації дипломатичних зусиль України з метою залучення додаткової підтримки від країн світу.

Нагадаємо, 23 жовтня Bloomberg написав, що російська воєнна економіка минула пік зростання і питання тільки в тому, наскільки швидким буде її сповільнення у 2025 році.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
28 Жовтня 2024 року - 18:31
Як українські компанії пристосувались до війни
28 Жовтня 2024 року - 15:33
Консервована риба — не лише смачний та поживний, а й...
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд