Зеленський: НАТО — єдиний вихід для України

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вступ до НАТО є єдиним виходом для України, щоб забезпечити свою безпеку та захист від агресії Росії. Під час зустрічі з журналістами він нагадав про рішення України відмовитися від ядерної зброї в обмін на гарантії безпеки, які, на жаль, не були виконані.

Зеленський підкреслив, що Україна не має зброї, здатної ефективно зупинити агресію Росії, і тому вступ до НАТО є критично важливим для країни. Він також зазначив, що Україна багато років тому віддала свій ядерний арсенал, розраховуючи на вступ до НАТО, але не отримала обіцяної безпеки.

Президент наголосив, що Україна не просить повернення ядерної зброї, але потребує вступу до НАТО, щоб мати можливість захиститися від агресії Росії. “Ми віддали, але нічого не отримали натомість. І ми отримали лише повномасштабну війну і багато жертв, тому на сьогодні в нас є тільки один вихід. Тому нам потрібне НАТО, тому що у нас немає зброї, яка може зупинити Путіна,” — підсумував Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський запевнив, що Україна не створюватиме жодної загрози для світу, зокрема це стосується ядерної зброї.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...