Вирок у справі Дональда Трампа може змінити хід президентських перегонів у США, – Bloomberg

Поділитися:

Заключні аргументи у кримінальному провадженні проти Дональда Трампа завершуються вже сьогодні, а завтра кримінальну справу буде передано в руки присяжних. 12 присяжних мають винести свій вердикт, який може докорінно змінити результати виборів президента США, які мають відбутися за 5 місяців.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Вирок у справі Трампа – дуже важливий момент для президентських перегонів. Обвинувальний вердикт за будь-яким із 34 звинувачень у кримінальному злочині загрожує пповністю змінити всі позиції.

Трамп, на думку політичних аналітиків, отримав вигоду від того, що у нього є база виборців, які розглядають нью-йоркську справу та три інші, з якими він стикається, як політично вмотивовані переслідування. На додаток він розраховує і на тих виборців, які вважають президента Джо Байдена занадто старим і розчаровані його економічною політикою.

Нагадаємо, експрезидент США Дональд Трамп, котрий знову хоче балотуватися на наступних виборах, здивував потенційних спонсорів деякими висловлюваннями про зовнішню політику.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...