Останні новини:

В ОП прокоментували загибель дочки ідеолога «руського міра»

Поділитися:

Убивць Дар’ї Дугіної, дочки російського пропагандиста та ідеолога рашизму Олександра Дугіна, варто шукати в самій рф. Україна до її смерті жодним чином не причетна. Про це заявив радник голови Офісу українського президента Михайло Подоляк в ефірі спільного телемарафона.

«До вчорашнього підриву Україна, безумовно, не має стосунку, тому що ми не кримінальна держава, якою є рф, а тим більше не терористична держава. Якщо кримінальний анклав починає якісь дії та говорить своїм шанувальникам, що вони отримають дивіденди від цих дій, а потім вони їх не отримують, то внутрішньо починають змії між собою гризтися. Одна іншу за хвіст кусає», – сказав політик. Подоляк вважає, що насправді Дугіна стала розмінною картою у боротьбі російських спецслужб, які зараз вигадують нові фейки для дискредитації України на світовому просторі.

Нагадаємо, 29-річна Дар’я Дугіна, як і її батько, займалася пропагандистською діяльністю та підтримувала російську війну проти України. У березні 2022 року Дугіну додали до санкційного списку США, а в червні вона потрапила під санкції Великої Британії. Цієї неділі, 21 серпня, машина, в якій перебувала російська журналістка-пропагандистка Дар’я Дугіна, зірвалася разом з нею. росія у смерті Дугіної звинуватила Україну, призначивши вбивцею українку Наталію Вовк (Шабан), яка ніби то виїхала до Естонії. Також у росії заявили, що Наталія Вовк – військовослужбовець полку спецпризначення НГУ «Азов».

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...