У РНБО оцінили вірогідність наступу з білорусі

Поділитися:

Інформація про те, що путін не полишає надії втягти білорусь у повномасштабну війну росії проти України, відомі усім, зокрема і РНБО. Утім, тут сумніваються, що самопроголошений президент все ж схвалить таке рішення. Про це сказав секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов.

«Не думаю, що лукашенко ухвалить таке рішення. Але якщо з боку білорусі йтимуть війська, як це було 24 лютого, вони отримають таку відповідь, на яку не розраховували», – запевнив Данілов.

За його словами, наступ на Україну з території білорусі путін з лукашенком обговорювали і під час останньої зустрічі, яка відбулася в Сочі.

За інформацією білоруських активістів, ймовірно у білорусі все ж готуються приймати ешелони російської військової техніки. Зокрема, йдуть ремонтні роботи вантажно-розвантажувальних платформ, а також готують автомобільні підходи до вантажно-вивантажувальних місць на станціях.

Для руху техніки можуть використати 3 залізничні прикордонні переходи. Йдеться про Красноє – Осіновка, Злинка – Закопитьє, Завєрєжьє – Єзеріщє.

 

 

 

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Червня 2024 року - 21:15
Для впровадження в Україні електронних повісток необхідно ухвалити відповідне законодавство
21 Червня 2024 року - 20:12
Під час мобілізації підприємства критичної інфраструктури мають право забронювати своїх співробітників від...
21 Червня 2024 року - 19:49
Уряд підтримав зміни до закону, планується замінити паперове посвідчення ветерана...
21 Червня 2024 року - 14:33
Гроші — одна з важливих складових у житті, а кредитування...