У Кремлі знайшли винуватця за провали російської армії

Поділитися:

Кремль, схоже, знайшов винуватця у всіх провалах на фронті та невдачах з «частковою» мобілізацією. І ним призначено міністра оборони рф сергія шойгу. Такий висновок зробили аналітики в американському Інституті вивчення війни (ISW).

За інформацією, путін, аби виправити ситуацію з невдоволенням населення «частковою» мобілізацією та масовою втечею чоловіків з країни, змушений був підписати 5 жовтня указ про відстрочку мобілізації всіх студентів, зокрема заочників та магістрантів.

Своє рішення російський президент пояснив наступним чином: позаяк міністерство оборони не внесло своєчасних змін до нормативно-правової бази щодо тих, хто не підлягає мобілізації, то цим питанням змушений займатися президент, а отже, він вносить необхідні корективи.

Аналітики назвали це непрямою критикою шойгу, і, схоже, путін хоче на нього перекласти відповідальність за невдачі вторгнення в Україну.

Розкритикували російське міноборони і у Держумі. 5 жовтня в ефірі російського державного телебачення голова комітету Держдуми з оборони генерал-полковник у відставці Андрій Картаполов звинуватив відомство у брехні.

Про те, що шойгу можуть відправити у відставку активно заговорили російські блогери. Утім, на переконання американських аналітиків, путін якнайдовше триматиме на посаді шойгу, аби і надалі перекладати усі провали на нього.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...