Трамп у безпеці після пострілів поблизу нього, – Bloomberg

Поділитися:

За словами двох співробітників правоохоронних органів, агенти секретної служби США відкрили вогонь після того, як побачили людину з вогнепальною зброєю біля гольф-клубу колишнього президента Дональда Трампа у Вест-Палм-Біч, штат Флорида, коли він грав у гольф у неділю. Кандидат у президенти від Республіканської партії в безпеці.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Людина втекла на позашляховику і пізніше була затримана в сусідньому окрузі місцевими правоохоронними органами, повідомили чиновники. Чиновники не були уповноважені публічно обговорювати це питання та говорили на умовах анонімності про поточне розслідування.

Один із чиновників і третій представник правоохоронних органів повідомили, що на місці події біля поля для гольфу Трампа було виявлено вогнепальну зброю типу АК.

Поле для гольфу було частково закрито для Трампа, поки він грав, і агенти були на кілька лунок попереду нього, коли помітили людину з вогнепальною зброєю, повідомили джерела. Здавалося, що людина просунула дуло рушниці через лінію огорожі, і тоді агенти вистрілили.

Кампанія Трампа та Секретна служба заявили, що Трамп у безпеці, а агентство повідомило, що розслідує інцидент. Він стався приблизно через два місяці після того, як на Трампа відбувся замах на мітингу в Пенсільванії, і куля зачепила його вухо.
Трамп повернувся до Флориди цими вихідними з концерту на Західному узбережжі, який включав мітинг у п’ятницю ввечері в Лас-Вегасі та збір коштів у Юті.

За словами представника офісу шерифа округу Палм-Біч у Флориді, постраждалих немає.
У Білому домі заявили, що президент Джо Байден і віце-президент Камала Гарріс, кандидат у президенти від Демократичної партії, були проінформовані про розслідування та отримають інформацію про них. У Білому домі додали, що з полегшенням дізналися, що Трамп у безпеці.

Харріс у своїй заяві сказала, що «рада», що Трамп у безпеці, додавши, що «насильству немає місця в Америці».

Нагадаємо, Британський прем’єр-міністр Кір Стармер заявив, що його переговори з президентом США Джо Байденом мали стратегічний, а не тактичний характер,

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...