Останні новини:

Трамп просить відстрочити судовий процес у зв’язку з замовчуванням, – Bloomberg

Поділитися:

Дональд Трамп попросив відкласти розгляд справи про приховування грошей у штаті Нью-Йорк, посилаючись на те, що його апеляція щодо імунітету, яка очікує на розгляд, буде розглянута Верховним судом США наступного місяця.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Суд над Трампом запланований на 25 березня в суді штату Нью-Йорк за звинуваченням у фальсифікації ділової документації. Прокурори стверджують, що Трамп підробив записи, щоб приховати платежі, які він зробив порнозірці Стормі Деніелс напередодні виборів 2016 року, щоб поховати її заяви про позашлюбний зв’язок десять років тому.

У понеділок Трамп попросив суддю штату Нью-Йорк Хуана Мерчана відкласти судовий розгляд у штаті, поки Верховний суд не винесе рішення щодо його заявки на імунітет від федеральних звинувачень у втручанні у вибори. Судді заслухають аргументи у справі 25 квітня, але можуть винести рішення лише в червні.

Офіс окружного прокурора Манхеттена Елвіна Брегга не відразу відповів голосовою поштою чи електронною поштою з проханням прокоментувати запит Трампа.

Трамп подає апеляцію щодо імунітету у справі спеціального прокурора Джека Сміта, яка стосується спроб колишнього президента змінити результати виборів 2020 року. Трамп стверджує, що він повинен мати імунітет від судового переслідування за дії, які він вчинив під час виконання своїх обов’язків президента. Розгляд справи відкладено до рішення Верховного суду.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський виключив необхідність введення французьких військ для боротьби в Україні.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...