Останні новини:

The Telegraph: Росія готується воювати роками

Поділитися:

Росія перетворює бізнес на інструмент для нарощування виробництва зброї.

Росія готується до затяжної війни і тому перебудовує свою економіку для обслуговування замовлень Міноборони РФ. Про це йдеться в матеріалі The Telegraph з посиланням на власне джерело.

Вони говорять про мобілізацію своєї оборонної промисловості протягом наступних трьох років, що означає, що вони прагнуть вести війну принаймні 3-4 роки, – сказало джерело видання.

Зазначається, що оцінити весь масштаб військового виробництва РФ неможливо, оскільки інформація про оборонну промисловість РФ засекречена, а пропаганда активно перебільшує або ж просто бреше. Але експерти впевнені, що російський ВПК активно розвивається.

Росія стверджувала, що виробила минулого року 1530 танків і 2518 бойових броньованих машин. Це означає, що виробництво танків збільшилося на 560%, а БТР – на 350%. Також Росія планує виробляти 2 мільйони артснарядів на рік, – вказується в матеріалі.

Як пише видання, такі масштаби військового виробництва лякають і змушують замислитися про те, що армія Путіна в разі завоювання України піде далі.

Натяк очевидний: якщо Захід не діятиме, Україна може програти війну. І що буде після цього, ніхто не знає, але з Москви надходять тривожні сигнали щодо подальшого наступу на Європу, – пише The Telegraph.

Водночас, як вказують експерти, якість вироблених РФ снарядів, танків та іншого озброєння – низька.

Ми перебуваємо в моменті, коли росіяни вразливі, оскільки їхнє виробництво не відповідає їхнім вимогам, – сказало джерело видання з питань оборони.

Нагадаємо, у Сенаті США домовились про міграційні зміни це допоможе розблокувати допомогу Україні.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...