Союзники України починають розглядати, як може спрацювати режим припинення вогню, – Bloomberg

Поділитися:

Деякі союзники України починають говорити про те, чим може закінчитися боротьба з вторгненням Росії, викликаючи занепокоєння в кількох інших західних країнах, що ці зусилля можуть призвести до того, що Київ буде змушений до передчасного припинення вогню.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

У рамках обговорення стратегії на наступний рік офіційні особи більш серйозно обмірковують те, яким може набути результат переговорів про припинення конфлікту та вихід з війни. Про таке запевняють джерела, які обізнані з цим питанням, але побажали залишитися анонімними.

Акції європейських оборонних компаній впали, а компанія-виробник озброєння Rheinmetall AG «просіла» на 6,4%. Saab AB впав на 4,4%, тоді як Leonardo SpA впав на 3%.

Партнери чітко дали зрозуміти, що будь-яке рішення про переговори прийматиме Київ і ніхто не тисне на Володимира Зеленського, змушуючи до переговорів. Президент України був непохитним – публічно та приватно – в тому, що передача території Росії була б несправедливою, кажуть джерела. За їх словами, за відсутності ознак того, що Росія згорнула свої цілі, перспектива реальних переговорів залишається далекою.

Нагадаємо, уряди США та Великої Британії обговорюють дозвіл Україні розгортати британські крилаті ракети з навігаційними даними США для нанесення ударів великої дальності всередині російської території, повідомляють джерела, знайомі з цим питанням.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...