Росія не така сильна, як про це кажуть, а так звані червоні лінії Путіна ніщо інше, як звичайні слова – The Guardian

Поділитися:

Прорив кордону у Курській області демонструє слабкість Росії та недійсність “червоних ліній” кремлівського диктатора Володимира Путіна. Це показує, що Росія не така сильна, як дехто вважає.

Таку заяву зробила Експертка щодо України та наукова співробітниця Королівського коледжу Лондона Джейд МакГлінн. Про це пише The Guardian.

МакГлінн зазначила, що хоча вона трохи спантеличена військовою стратегією нібито ЗСУ під час операції на території Росії, політична стратегія виявилася надзвичайно успішною. За її словами, ця операція підриває авторитет Росії і показує її слабкість перед міжнародною спільнотою.

За інформацією The Guardian, Росія може помститися Заходу за це вторгнення. Це стало причиною рішення президента США Джо Байдена та інших західних лідерів обмежити використання західної зброї, як-от винищувачі F-16, всередині кордонів України.

Поки що підтверджень використання західної зброї в наступі на Курську область немає, хоча Росія заявляла про використання Україною бронетехніки Stryker і Bradley.

Варто зазначити, що українська влада офіційно поки не коментувала наступ на Курщину РФ.

Нагадаємо, російські пропагандисти поскаржилися, нібито українські сили успішно застосовують нові та інноваційні тактики та технологічні можливості під час операцій у Курській області РФ. Вони надали подробиці, але підтвердити або спростувати їх неможливо.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...