Останні новини:

Лукашенко погрожує Україні через вдалу операцію на Курщині

Поділитися:

Лукашенко назвав операцію ЗСУ у Курській області ескалацією війни Росії проти України.

Самопроголошений диктатор Білорусі Олександр Лукашенко вдень 18 серпня заявив, що Київ може спровокувати Москву на застосування ядерної зброї. Такі погрози з боку білоруського диктатора пролунали на фоні успішної операції ЗСУ у Курській області, яку Лукашенко вважає ескалацією війни РФ проти України. Він також прибрехав, що війська НАТО невдовзі можуть зайти в Україну. Білоруський диктатор вкотре повторив послання про переговори і не забув полякати українців.

Нові погрози Олександра Лукашенка на адресу Києва прозвучали в ефірі пропагандистського телеканалу “Росія”, де він дав інтерв’ю. За словами Лукашенка, військова операція ЗСУ у Курській області це – ескалація та спроба підштовхнути Росію на застосування зброї, зокрема ядерної.

Білоруський диктатор звернув увагу, що Київ нібито сформував для нападу на Курську область потужні сили за участю “найманців”. Він заявив також, що у військовій операції масово беруть участь поляки. При цьому Лукашенко висловив упевненість, що Росію “знесе” українських військових із Курської області. Щоправда, коли це станеться, уточнити забув.

Далі Лукашенко ніс маячню про те, що Захід може відкрито вступити у війну в Україні і “натовські війська цілими з’єднаннями увійдуть”.

При цьому Лукашенко заявив, що Україна вже “денацифікована”, а громадяни нібито “ненавидять” президента Володимира Зеленського. Білоруський диктатор наголосив, що в Україні вже “немає нациків”.

“Нема там уже цих нациків. Україна денацифікована. 70% мешканців України зараз ненавидять Зеленського”, – заявив він.

Лукашенко знову повторив послання про переговори між РФ та Україною. Оскільки, на його думку, у протилежному випадку буде ескалація. Він вчергове полякав українців знищенням.

“Якщо не сісти за стіл переговорів – буде ескалація. Вона закінчиться знищенням України”, – залякує Лукашенко.

Нагадаємо, раніше Лукашенко вже заявляв, що Україна та Росія мають сісти за стіл переговорів, бо війна нікому не потрібна. За словами Лукашенка, її нібито не хочуть ні росіяни, ні українці, а тим паче – білоруси. Мовляв, війна в Україні вигідна лише країнам Заходу, щоб всі “перебили” один одного. Лукашенко звернувся до сторін із проханням “закінчити драчку”.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...