Дональд Трамп програв у Лондоні справу проти колишнього шпигуна MI6 через кремлівське досьє – Bloomberg

Поділитися:

Дональд Трамп програв свій позов у Лондоні проти колишнього британського шпигуна після того, як суд відхилив його позов, пов’язаний із сумнозвісним досьє про передбачувані зв’язки між Кремлем та перемогою Трампа у президентських виборах.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Лідер Республіканської партії на цьогорічних президентських виборах минулого року подав до суду на колишнього агента MI6 Крістофера Стіла та його компанію Orbis, що спеціалізується на бізнес-розвідці, у справі про захист даних, заявивши, що він зазнав «значної шкоди та страждань» через публікацію досьє. Він домагався рішення судді про те, що твердження у звіті були неправдивими.

Досьє Стіла потрапило в заголовки газет у всьому світі, коли воно просочилося в BuzzFeed у січні 2017 року зі твердженнями про те, що президентська кампанія була скомпрометована російською службою безпеки.

Суддя Карен Стейн відхилила позов, заявивши, що Трамп не мав шансів отримати компенсацію за будь-які страждання, які він міг зазнати. Вона сказала, що не буде визначати точність самого досьє.

«Насправді позивач домагається висновків суду, щоб виправдати свою репутацію за обставин, коли він не зміг сформулювати жодного життєздатного засобу правового захисту, який він мав би реальну перспективу отримати», — сказав суддя.

Нагадаємо, лідери Європейського союзу 1 лютого під час саміту схвалили виділення для України 50 млрд євро у рамках програми Ukraine Facility.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...