Борис Джонсон розповів, чого боїться Путін

Поділитися:

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у своїх мемуарах “Unleashed” поділився цікавими подробицями про розмови з президентом Росії Володимиром Путіним. За словами Джонсона, Путін висловлював серйозні побоювання щодо можливості розміщення ракет НАТО на території України. Це питання стало одним із ключових у їхніх переговорах перед початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Джонсон розповів, що Путін навіть натякав на ризик ненавмисного ядерного обміну між Росією і НАТО, що фактично було погрозою ядерним ударом. Колишній британський прем’єр намагався переконати Путіна, що НАТО не має наміру розміщувати ракети в Україні, але російський лідер залишався непохитним у своїх страхах.

Джонсон також порадив ніколи не вірити тому, що говорить Москва, поки це офіційно не спростовано. Він підкреслив, що Путін використовує страх як інструмент для досягнення своїх політичних цілей.

Нагадаємо, російські війська вщент руйнують місто Торецьк. За інформацією заступника командира штурмового полку “Сафарі” бригади “Лють” Богдана Кушніра з позивним “Гриз, ворог щодоби скидає на нього десятки авіабомб.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...