ЗСУ планують залишитися у Курській області надовго – Forbes

Поділитися:

На шостий день наступу в Курській області з’являється дедалі більше доказів того, що війська, які зайшли на територію РФ, планують залишитися там надовго. Про це свідчить будівництво окопів й інших фортифікаційних споруд.

ідповідне припущення зробило Forbes. Видання пише, що операцію на Курщині проводять нібито українські військові.

У Курській області обкопуються обидві сторони. “Це не означає, що українці припинили наступ. І це не означає, що росіяни не можуть контратакувати й відкинути українців назад до кордону”, – заявили у Forbes. Але це означає, що довгострокове розміщення лінії зіткнення на Курщині – на порядку денному.

Російські військкори зазначали, що “українські” війська риють окопи на території РФ. Один із пропагандистів описав це як “найгірше, що могло статися”.

У Forbes зазначили: щоб стабілізувати обстановку, ЗС РФ, ймовірно, доведеться відмовитися від спроб наступу на півночі Харківщини й інших ділянках фронту, аби перекинути війська на власну територію.

“Змусити росіян виснажити свої сили на інших фронтах, можливо, було головною метою українського корпусу вторгнення”, – припустили в ЗМІ.

Нагадаємо, операція на Курщині розпочалася 6 серпня. Після цього ЗС РФ почали терміново будувати лінію оборони біля міста Курчатов, де розташована Курська АЕС.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...