Останні новини:

Вночі ЗСУ провели атаку на летовище у Ростовській області

Поділитися:

На цьому летовищі базуються фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

У понеділок удосвіта мешканці Ростовської області заявили про атаку безпілотників. Під ударом опинився Морозовськ. Про це пишуть російські ЗМІ.

У цьому місті розташований аеродром армії РФ. Це за 300 кілометрів від українського кордону. Морозовськ не перше потрапляє під удар українських безпілотників. Ще 14-го червня його атакували наші безпілотники і влучили у технічно-експлуатаційну частину авіабази, де були скупчені літаки. Цього разу місцеві повідомили про атаку щонайменше 8 БПЛА.

“Куди попали? Та в цистерну, б…я, попали. Глянь, горить як. Точно в цистерну. По ПМС попали, глянь, який чорний дим валить”, – коментують відео прильоту місцеві мешканці.

Вже з четвертої години ночі від місцевих почали надходити повідомлення про вибухи поблизу аеродрому. Загалом нарахували вісім вибухів. Місцева влада запевнила, що всі БПЛА були збиті ще на підльоті до аеродрому. Однак на відео, яке зняли місцеві мешканці чітко видно, як палає резервуар з паливом. Вочевидь, що уламки БПЛА не могли завдати йому такої шкоди. Це було пряме влучання.

Нагадаємо, уночі 22 липня вибухи пролунали у Краснодарському краї. Там, за попередньою інформацією, було атаковано нафтопереробний завод в Туапсе. Там виникла пожежа.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...
28 Серпня 2024 року - 12:35
У сучасному світі технології стрімко змінюють різні сфери нашого життя,...