Внаслідок атаки дронами в Росії було чутно масивні вибухи одразу на двох ГРЕС

Поділитися:

Одразу 10 регіонів росії були атаковані безпілотниками ввечері 31 серпня та в ніч проти 1 вересня.

Про це повідомили російські ЗМІ та місцеві губернатори.

Повітряні атаки зафіксували в Москві та Московській області, Бєлгородській, Брянській, Тверській, Воронезькій, Рязанській, Тульській, Липецькій, Курській та Калузькій областях росії.

Так, очільник Москви Сергій Собянін заявив, що на підльоті до міста збили 9 безпілотників. Один дрон долетів до міста і був збитий у районі Московського нафтопереробного заводу, у районі Капотня.

У Підмосков’ї ціллю дронів стала Каширська теплова електростанція, яка розташовується на березі Оки в місті Кашира. Місцева влада відзвітувала про 5 збитих у Підмосков’ї дронів.

У Тверській області рф влада заявила про атаку п’яти безпілотників «в районі Конаково», де розташовується Конаківська теплова електростанція. Голова міського округу Михайло Шувалов заявив у Telegram: «Була спроба атаки трьома безпілотниками території Каширської ДРЕС. Жертв і руйнувань немає».

За словами місцевих жителів, унаслідок атаки виникла пожежа на самій станції та газорозподільній мережі, що розташовується за кілька кілометрів від неї.

Липецький губернатор також заявив про атаку безпілотників по промисловій зоні Липецька. Утім, жертв і постраждалих немає.

У Бєлгородській області повідомили про збиття кількох повітряних цілей на підльоті до міста. У місті є пошкодження скління, на території одного приватного будинку зруйновано господарську споруду.

В інших регіонах росії також звітували про роботу ППО та збиття повітряних цілей.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...