Останні новини:

Вибухи в Пітері – ЗСУ атакували нафтопереробний завод

Поділитися:

Безпілотник намагався атакувати нафтопереробний завод “Невський мазут” у Петербурзі. російські пабліки поспішили заявити, що ППО все збила, але БпЛА ще 30 хвилин летів до цілі. Про це повідомили “Медуза” та Telegram-канал Mash у середу, 31 січня.
Російські ресурси пишуть, що в ніч на 31 січня на території заводу “Невський мазут” засоби ППО, а саме зенітно-ракетний комплекс С-400, збили безпілотник. Проте ще пів години він спокійно летів та впав на території заводу “Невський мазут”.

“Уламками пошкодило кілька цистерн і припарковані авто ППО спрацювало близько 4:20 ранку. Під час падіння сталося загоряння порожніх цистерн, пожежу швидко загасили. Постраждалих немає”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше стало відомо, що уламками безпілотника пошкодили припарковані на території “Невського мазуту” автомобілі. Також пітерський аеропорт “Пулково” призупинив приймання і відправлення рейсів у період із 03:53 до 05:11 годин ранку.

Нагадаємо, 11 січня влада Бєлгородської області держави-агресора Росії заявила, що безпілотник уразив інфраструктурний об’єкт електропостачання.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...