Українські військові відбили атаку біля Кринок – Генштаб

Поділитися:

Збройні сили України відбили ще одну атаку російських військових біля Кринок. Водночас окупанти посилили обстріли прикордоння у Чернігівській та Сумській областях.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

За даними Генштабу, від початку доби на фронті відбулося 73 бойових зіткнення. Найбільша інтенсивність дій окупантів зберігається на Покровському та Куп’янському напрямках.

Крім того, рф продовжує завдавати артилерійських ударів зі своєї території по населених пунктах Чернігівської та Сумської областей. Зокрема, сьогодні з прикордонних районів російської федерації били по українськім населеним пунктам Павлівка, Середина Буда, Поківка, Ключи, Лісне та Кіндратівка.

На Куп’янському напрямку ворог збільшив активність та здійснив 11 атак на позиції українських захисників, тривають три боєзіткнення в районах Стельмахівки, Берестового та Тернів.

На Сіверському напрямку ворог здійснив девʼять штурмових дій. Сім атак стримують наші підрозділи в районах Роздолівки та Івано-Дар’ївки, окупанти застосовують там авіацію.

На Краматорському напрямку тривають чотири боєзіткнення в районах населених пунктів Іванівське та Алебастрове, успішно відбито одну атаку.

На Покровському напрямку зберігається активність ворога в районах Новоолександрівки Першої та Птичого. Наразі мова йде про 30 атак окупантів на цьому напрямку з початку доби.

На Курахівському напрямку українські воїни стали на заваді дев’яти атакам противника, ситуація контрольована.

На Придніпровському напрямку, поблизу Кринок українські захисники відбили ще одну атаку ворога, а загальна кількість боєзіткнень зросла до трьох.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Нагадаємо, напередодні важке поранення отримав рятувальник на Дніпропетровщині під час ліквідації наслідків ворожого обстрілу. Під час роботи представників ДСНС російські терористи вдалися до повторного обстрілу.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
21 Червня 2024 року - 20:12
Під час мобілізації підприємства критичної інфраструктури мають право забронювати своїх співробітників від...
21 Червня 2024 року - 19:49
Уряд підтримав зміни до закону, планується замінити паперове посвідчення ветерана...
21 Червня 2024 року - 14:33
Гроші — одна з важливих складових у житті, а кредитування...
20 Червня 2024 року - 21:34
Комітет Верховної Ради з питань фінансів схвалив законопроєкт про перезавантаження...