Останні новини:

Українські дрони атакували російський завод з виробництва зброї

Поділитися:

У Міноборони росії заявили про збиття низки безпілотників над двома областями рф. Місцеві ресурси пишуть, що дрони намагалися атакувати оборонний завод у місті Дзержинськ Нижньогородської області.

Міноборони рф каже, що три українські безпілотники нібито перехопили над територією Нижньогородської області, а ще один начебто знищили над Бєлгородською областю.

Російські Telegram-канали, зокрема Baza та SHOT, пишуть, що дрони намагалися атакувати завод імені Свердлова в Дзержинську — містоутворювальне підприємство в Нижньогородській області, що входить до військово-промислового комплексу рф.

Очевидці розповіли, що приблизно о 2:00 чули два гучні вибухи в районі міської промзони. Завод імені Свердлова, який там розташований, виробляє вибухівку та продукцію оборонного призначення.

У росії стверджують, що руйнувань та постраждалих немає, а всі промислові об’єкти міста продовжують роботу.

Українська влада та військові традиційно не коментують прильоти в росії. Ми намагаємось отримати коментар Головного управління розвідки Міноборони України.

Нагадаємо, вибухи у Маріуполі лунали і 21 лютого. Щоправда, причиною, на жаль, стали не “бавовни”. Крім того, 19 лютого у Маріуполі пролунали вибухи. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про падіння літака. Пізніше командувач Повітряних сил Микола Олещук підтвердив інцидент, розповівши, що ЗСУ збили ще два російські літаки на сході. За словами головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, ці літаки здійснювали удари КАБами по позиціях українських сил.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...