У Севастополі біля аеродрому “Бельбек” пролунав вибух

Поділитися:

Приблизно о 16:15 жителі окупованого з 2014 року Севастополя почули і побачили димовий гриб від вибуху в стороні Бахчисарая, де знаходиться Верхнесадове з командним пунктом чорноморського флоту РФ.

Про це, серед інших, повідомив Телеграм-канал «Крымский ветер».

А о 18:21 він повідомив, що мешканці чують стрілянину на вході з моря в бухту Севастополя, слухай відео. О 18:46 «Крымский ветер» додав, що по місту їздять багато машин швидкої допомоги, і зробив висновок:

«Везуть чергових трьохсотих. Значить, кудись прилетіло».

А вдень «Крымский ветер» писав про пожежу на аеродромі біля села Вільне поруч с Джанкоєм (північ Криму) з посиланням на супутникові знімки. Ввечері він уточнив, що пожежа розширилися і охопила аеродром. Однак невідомо, що там знаходиться.

Минулого року на цей до того часу покинутий аеродром російські окупанти встановили засоби протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби. «Крымский ветер» припускає, що загарбники могли перекинути сюди гелікоптери після нещодавньої «бавовни» на аеродромі біля Бердянська.

Нагадаємо, за даними українських прикордонників, країна-агресор росія вивела всі свої підрозділи з Білорусі та не заводила нових військ на білоруську територію.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...