У Росії внаслідок атаки БпЛА вибухнув склад боєприпасів у Воронезькій області

Поділитися:

В селі Сергіївка Підгоренського району Воронезької області фашистської РФ (137 кілометрів до найближчої ділянки контрольованого Україною державного кордону) внаслідок атаки ударних безпілотних літальних апаратів сталася пожежа на складі боєприпасів російських окупантів.

Про це масово повідомляють місцеві жителі, викладаючи в інтернет відео, на яких здалеку видно дим, а головне чути характерні часті звуки вибухів різнокаліберних снарядів.

Факт детонації боєприпасів внаслідок ударів саме дронами визнав губернатор Олександр Гусєв, не вказавши назву населеного пункту, але підтвердивши, що він знаходиться в Підгоренському районі: «Для евакуації жителів найближчих населених пунктів підготовлені автобуси».

Люди повідомляють, що евакуація вже розпочалася. В районі перекритий рух на найближчих автомобільних дорогах. Офіційно введено режим надзвичайної ситуації.

Варто відзначити чудову розвідку Сил оборони у ворожому тилу, принаймні у даному випадку.

Нагадаємо, у ніч проти 7 липня стало відомо про масштабну пожежу на газорозподільному вузлі “Малий Маяк” в селі Виноградне Алуштинського району в тимчасово окупованому Криму. Проте окупаційна адміністрація півострову стверджує, що це була побутова аварія.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
14 Липня 2024 року - 20:43
Дата 17 липня, коли вже можна буде розсилати повістки поштою,...
12 Липня 2024 року - 19:24
Закон передбачає фіксацію зимового часу
11 Липня 2024 року - 22:12
Військовозобов'язані мають час оновити свої військово-облікові дані до 16 липня
10 Липня 2024 року - 11:35
24 липня  2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто хоче...