У РФ жаліються на найбільшу атаку БПЛА на Москву

Поділитися:

Щонайменше 10 безпілотників летіли цієї ночі на Москву, однак усі були збиті російською ППО. Про це повідомив у Telegram мер Москви Сєргєй Собянін.

За словами російського чиновника, було відбито одну з наймасштабніших атак на Москву за весь час повномасштабної російсько-української війни.

“Збито ще два безпілотники, які летіли на Москву. Створений ешелонований захист Москви від ворожих БПЛА дозволив успішно відбити всі атаки. Силами ППО Міноборони цієї ночі збито 10 штук. Це одна з найбільших спроб атакувати Москву за допомогою безпілотників за весь час. Продовжуємо контролювати ситуацію”, – написав Собянін.

Тим часом російські та українські Telegram-канали публікують відео збиття дронів на Московщині.

Російське ж Міноборони нарахувало не 10, як Собянін, а 11 безпілотників, збитих цієї ночі над Москвою. Також, за повідомленням МО рф, дрони атакуваль Брянську, Білгородську, Калузьку та Курську області. Всього до росії цієї ночі навідалися 45 дронів, кажуть в Міноборони.

Нагадаємо, вночі та зранку 21 серпня у низці областей оголошувалась повітряна тривога через атаку російських ударних безпілотників.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...