Останні новини:

У ISW проаналізували просування окупантів у напрямку Авдіївки

Поділитися:

За даними американського Інституту вивчення війни, російські загарбники продовжують наступальні дії на північному заході від Авдіївки. Також, їх атаки тривають на північ і північний схід від Харкова.

На лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна російські війська ведуть обмежені наступальні операції. Український батальйон повідомив про відбиття російської атаки в цьому районі.

Російські війська також продовжують наступальні дії на Сіверському напрямку, в тому числі в районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного, Переїзного і Роздолівки.

У районі Часового Яру російські війська проводять штурми, але українські сили відбили їхні атаки біля Опитного. Про просування в різних районах фронту немає офіційних підтверджень.

У Торецьку також немає підтверджених змін на лінії фронту, хоча російські війська поблизу цього міста просунулися.

Головні битви відбуваються на заході Запорізької області, особливо в районах Роботиного, Малої Токмачки і Новоандріївки. У лівому березі Херсонської області також тривають бої в районі Кринок. Проте, наразі немає підтвердження змін на лінії фронту.

Нагадаємо, 26 червня Україна повернула з полону 90 воїнів, серед яких були захисники Маріуполя і ЧАЕС. Як розповів голова ОП Андрій Єрмак, обміну військовополоненими посприяли ОАЕ. Серед них військові із ЗСУ, НГУ, ДПСУ.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...