Росіяни вдарили КАБами по Бериславському району Херсонщини, — РВА

Поділитися:

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новорайська, Милівська, Новоолександрівська та Тягинська територіальні громади. Серед них – с.Новоберислав, с.Червоний Маяк, с.Новокаїри, с.Новоолександрівка, с.Дудчани, с.Михайлівка, с.Гаврилівка, с.Львове, с.Одрадокам’янка та с.Тягинка, – повідомили в Бериславській РВА.

Ворог завдав удару керованими авіаційними бомбами по с.Дудчани, с.Одрадокам’янка та с.Тягинка. Із артилерії обстріляв с.Новоберислав, с.Новокаїри, с.Гаврилівка, с.Львове та с.Одрадокам’янка. Пошкоджено житлові будинки та господарські споруди мешканців у с.Гаврилівка та с.Львове. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували с.Михайлівка, с.Новоолександрівка, с.Червоний Маяк та с.Дудчани.

“Пошкоджено вежу мобільного зв’язку у с.Дудчани, житлові будинки мешканців у с.Михайлівка та с.Новоолександрівка. Внаслідок ворожого обстрілу у с.Гаврилівка загинула 71-річна жінка, а її 63-річний чоловік отримав поранення. Постраждалого доправлено до лікарні”, – зазначив Володимир Літвінов.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення на території Бериславського району проживало 96 000 осіб, станом на лютий там залишилося  37 776 осіб.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...